Fizetési és szállítási feltételek

Utánvétes fizetés

Biztonságos és kényelmes szállítási és fizetési megoldás. A házhozszállítást kérheti az ország bármely településére. A megrendelt terméket a megrendelés visszaigazolásától számított 1-3 munkanapon belül a DPD Hungária Kft. futárszolgálat szállítja ki utánvéttel, az Ön által megadott címre. Lehetőség van a csomag elektronikus nyomon követésére a www.dpd.hu honlapon. A szállítási díjat minden esetben feltüntetjük a megrendelési felületen a megrendelés összegzésénél, így Ön annak összegével minden vásárlás alkalmával tisztában lesz még a megrendelés elküldése előtt.

Szállítási díjak:

  • 15.000 Ft bruttó rendelési értékhatárig: 1.499 Ft
  • 15.000 - 30.000 Ft bruttó rendelési értékhatárok között: 990 Ft
  • 30.000 Ft bruttó rendelési értékhatár felett: ingyenes

A fenti szállítási árak Magyarország területén belüli kiszállítás esetén érvényesek! Amennyiben Ön külföldi címre szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon!

Fizetnie csak átvételkor kell a DPD futárszolgálat alkalmazottjának. Kérjük átvétel előtt győződjön meg a csomag sértetlenségéről!

A számlát minden esetben a vevőadatoknál feltüntetett számlázási névre, címre állítjuk ki, a csomag tartalmazza a megrendelő részére kiállított számlát. A számlázási adatokat a kiszállítást követően sajnos nem tudjuk módosítani.

Amennyiben a megrendelő hibájából nem sikerül a kézbesítés, a DPD további két kézbesítést kísérel meg. Amennyiben, ezek a is eredménytelenül zárulnak, úgy az árut visszaszállítják a telephelyünkre. A DPD Hungária Kft. futárszolgálata hibájából nem időben vagy nem kiszállított áru miatt felelőséget nem vállalunk.

Személyes átvétel

Személyes átvétel esetén a RAD-X Kft. telephelyén (1183 Budapest, Czuczor Gergely u. 2.), vagy előzetes, egyedi megállapodás szerinti helyszínen fizethet a Vevő készpénzzel. Személyes átvételre a Szolgáltató ügyfélszolgálatán (1183 Budapest, Czuczor Gergely u. 2.) munkanapokon, 9.00-16.00 óra között van lehetőség. A személyes átvétel ingyenes.

Ha bármilyen kérdése merül fel, kérjük keresse ügyfélszolgálatunkat:

  • info@rad-x.hu
  • munkaidőben: +36 (1) 291-4930
  • 1183 Budapest, Czuczor Gergely u. 2.