Csiga-Stop

Valódi kertvédelem

  • Konyha- és virágoskertekhez
  • Kisállat- és gyermekbarát
  • Csigabarát
  • 10 perc alatt telepíthető

Az Ön kertjében is kárt tesznek a meztelen vagy házas csigák? Elege van a félig bevált házi praktikákból? Kerülje a mérgeket és az évenkénti kiadásokat! Védje kertjét bevált, megbízható, korszerű technológiával, elérhető áron!

Az elektromos csigakerítés egy egyszerűen telepíthető rendszer, ami telepítés után gondozásmentes, folyamatos védelmet kínál. A berendezés kapható napelemes (környezetbarát) és ceruzaelemes kivitelben is, az Ön igényeinek megfelelően. Ezen felül az alapcsomaghoz vásárolhat 10 méteres kiegészítő kerítés-toldó csomagokat, így a Csiga-Stop kerítést kertje méretéhez igazíthatja. Nincs más dolga, mint leszúrni a rögzítő cölöpöket, kifeszíteni az elektródákat tartalmazó kerítéshálót és csatlakoztatni az elektronikát. Innentől kezdve a rendszer működőképes és megakadályozza további csigák bejutását az elzárt területre. A kerítés 100%-ban hatásos, ugyanakkor a csigákat nem pusztítja el, így azok a kert egyéb területein kifejthetik hasznos tevékenységüket. A berendezés törpefeszültséggel üzemel, gyermekekre és kerti állatokra (háziállatok, sündisznó, madarak, stb.) egyaránt veszélytelen. A készülék igazoltan semmiféle káros sugárzást nem bocsát ki. Ha kíváncsi a működésre, tekintse meg az alábbi videónkat! A terméket és a kiegészítőket akár azonnal megvásárolhatja az alábbi gombra kattintva, vagy a Megrendelés menüpont alatt.

Rendelje meg most!

Tekintse meg a működést bemutató videónkat:

Ceruzaelemmel működő elektromos csigakerítés szett

Csiga-StopEgyszerű kivitelű, de hatékony megoldás kertje védelmére. A csomag tartalmaz egy túl-áram védelemmel ellátott, ki-be kapcsolható, ceruzaelemmel működő elektronikát, egy 10 méteres, toldható kialakítású kerítést, valamint a telepítéshez szükséges horganyzott acél rögzítő cövekeket és rögzítő-pántokat. Most ajándékba jár hozzá egy ellenőrző LED is, amivel az elemek állapotát tesztelheti. Ezzel a szettel egy körülbelül 3 X 3 méteres kiskert keríthető el. Ezen felül vásárolhat további kiegészítő kerítés-toldó csomagokat, így a Csiga-Stop kerítést kertje méretéhez igazíthatja (egy elektronikával maximum 50m-ig).
A csomag a működéshez szükséges 3 db AA ceruzaelemet nem tartalmazza!

Napelemmel működő környezetbarát elektromos csigakerítés szett - soha nem kell elemet cseréline

Csiga-StopKorszerű és hatékony megoldás kertje védelmére. Soha nem kell elemet cserélnie, a beépített napelem automatikusan tölti a belső akkumulátort, amely biztosítja a folyamatos működést. A csomag tartalmaz egy túl-áram védelemmel ellátott, napelemes-akkumulátoros elektronikát, egy 10 méteres, toldható kialakítású kerítést, valamint a telepítéshez szükséges horganyzott acél rögzítő cövekeket és rögzítő-pántokat. Most ajándékba jár hozzá egy ellenőrző LED, amivel az akkumulátor állapotát tesztelheti. Ezzel a szettel egy kb. 3 X 3 méteres kiskert keríthető el. Ezen felül vásárolhat további kiegészítő kerítés-toldó csomagokat, így a Csiga-Stop kerítést kertje méretéhez igazíthatja (egy elektronikával maximum 50m-ig).

10 méteres kiegészítő kerítés szett

Csiga-StopA 10 méteres, toldható kialakítású kiegészítő kerítés a ceruzaelemes vagy napelemes elektromos csigakerítés szetthez használható. Önmagában nem működőképes! A csomag tartalmaz egy 10 méter hosszú, toldható kialakítású kerítést, illetve a telepítéshez szükséges horganyzott acél rögzítő cövekeket és rögzítő-pántokat. További 10 méteres kiegészítő kerítés csomagok vásárlásával a kerítés hosszát az Ön igényeinek megfelelően alakíthatja (egy elektronikával maximum 50m-ig).